Ckb spustil recenzie

Federálna štátna rozpočtová inštitúcia zdravotníctva Ústredná klinická nemocnica Ruskej akadémie vied (TsKB RAS) je najväčšou multidisciplinárnou klinikou v štruktúre Ruskej akadémie vied.

Hlavný lekár - Nikitin Alexey Eduardovich, poctený doktor Ruskej federácie, doktor lekárskych vied, profesor.

Súčasťou Ústrednej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied je nemocnica s liečebným a diagnostickým strediskom (LDC), diagnostické a konzultačné centrum s klinikami Ústrednej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied. Nemocnici sa poskytuje všetko potrebné na prevenciu, diagnostiku a liečbu v ambulancii aj v nemocnici.

V nemocnici Ústrednej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied je osemnásť lekárskych oddelení s kapacitou lôžok 600 lôžok. Existujú oddelenia gravitačnej chirurgie krvi, klinická farmakológia.

Nemocnica je vybavená najmodernejšou zdravotníckou technikou. Ovládacia jednotka obsahuje 14 prevádzkových.
Na diagnostických pracoviskách nemocnice sa vykonávajú laboratórne, ultrazvukové, rádiologické, endoskopické vyšetrenia, funkčná diagnostika, MRI, CT, angiografia. Oddelenie radiačnej diagnostiky zahŕňa oddelenie rádionuklidových diagnostických metód.
Nemocnica Ústrednej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied je v prevádzke 24 hodín denne, 365 dní v roku. Núdzová a plánovaná hospitalizácia.

Nemocnica sa nachádza v juhozápadnej časti Moskvy v sanatóriu.
Chambers - Double or Single, Junior Suite and Suite.

Naše stránky obsahujú reálne recenzie zamestnancov o práci v spoločnosti TsKB RAS. Zistite si pracovné podmienky, plat, výhody a nevýhody z recenzií zamestnávateľa Centrálnej klinickej nemocnice RAS!

Náš projekt pomáha objektívne hľadať vhodného zamestnávateľa.

Ak hľadáte informácie o tom, čo sa deje s vašou kariérou v Ústrednej klinickej nemocnici Ruskej akadémie vied, recenzie zamestnancov spoločnosti vám to pomôžu zistiť.

Každý zamestnanec popisuje výhody a nevýhody podniku.

Naša služba poskytuje príležitosť na presné a rýchle vyvodenie záverov o tom, o čom skutočne je práca v Ústrednom úrade pre dizajn Ruskej akadémie vied. Recenzie skutočných pracovníkov odhalia všetky vlastnosti, ktoré sú na prvý pohľad skryté a ktoré sa zvyčajne neuvádzajú počas výberového konania a neurčito sa uvádzajú v informáciách o zamestnaní..

Z komentárov sa dozviete

  • úroveň platu na Ústrednom úrade dizajnu Ruskej akadémie vied,
  • manažérsky prístup k podriadeným,
  • metódy riešenia konfliktov,
  • tímová pracovná klíma,
  • pravdivosť povinností zamestnávateľa
  • stupeň súladu s právnymi predpismi.

Ak ste predtým pracovali alebo ste v súčasnosti členom Ústrednej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied, napíšte svoju recenziu.

Centrálna klinická nemocnica RAS

Federálna štátna rozpočtová inštitúcia zdravotníctva Ústredná klinická nemocnica Ruskej akadémie vied (TsKB RAS) je najväčšou multidisciplinárnou klinikou v štruktúre Ruskej akadémie vied.

Nemocnica je vybavená najmodernejšou zdravotníckou technikou. Ovládacia jednotka obsahuje 14 prevádzkových.

Na diagnostických pracoviskách nemocnice sa vykonávajú laboratórne, ultrazvukové, rádiologické, endoskopické vyšetrenia, funkčná diagnostika, MRI, CT, angiografia. Oddelenie radiačnej diagnostiky zahŕňa oddelenie rádionuklidových diagnostických metód.

Nemocnica Ústrednej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied je v prevádzke 24 hodín denne, 365 dní v roku. Núdzová a plánovaná hospitalizácia.

Nemocnica sa nachádza v juhozápadnej časti Moskvy v sanatóriu s možnosťou poskytovania dvojlôžkových alebo jednolôžkových izieb, ako aj junior suite a suite..

Nemocnica RAS (Ústredná klinická nemocnica RAS) - recenzie reálnych pacientov

Recenzie pacientov: Nemocnica RAS (Central Clinical Hospital RAS)

Chcel by som vyjadriť svoju hlbokú vďaku Guanovi V.F. Do jeho menovania som sa dostal útokom urolitiázy. Už pri prvej recepcii som bol presvedčený, že mi tu pomôžu. Vďaka jeho profesionalite a pozorný prístup, vybrané zaobchádzanie, som sa dokázal rýchlo zotaviť. A po liečbe boli uvedené aj odporúčania. Ďakujem vám veľmi pekne, Valery Feliksovich! Teraz viem, kam vyhľadať pomoc, ak máte zdravotné problémy.

Dnes bol u lekára V.F. Guanov. Vyjadrujem svoju hlbokú vďaku za jeho profesionalitu, vnímavosť a pozornosť.

Šiel som za lekárom o ťažkej exacerbácii cystitídy. Guanova mi odporučil priateľ, ktorého nedávno liečil. Potešilo ma, že som išiel k tomuto špecialistovi. Na recepcii som necítil žiadne nepríjemné pocity a nepohodlie, lekár sa správa veľmi profesionálne. Podarilo sa mu nájsť liečbu, ktorá mi pomohla zlepšiť moje zdravie. Veľká vďaka! Teraz zase odporučím aj tohto lekára. Je to kompetentný urológ a vysvetľuje ľudským spôsobom, všetko je jasné a zrozumiteľné.

Bol som nútený kontaktovať urológa, som rád, že som sa hneď dostal k normálnemu lekárovi. Guanov sa ponorí do toho, čo mu hovoríte, a nesnaží sa vyhnúť otázkam, a on sa pýta sám seba, objasňuje podrobnosti. Zatiaľ sme sa s ním dohodli, že urobím analýzy a výsledky už ukážu, ako postupovať. Toto usporiadanie mi vyhovuje, neočakával som, že naraz budem vyliečený. Budem pozorovaný.

Na internete som hľadal dobrého lekára v našej oblasti. Vybral som Irinu Valeryevnu Gonchakovú. O nej neboli žiadne recenzie, ale jej 12-ročná skúsenosť naznačuje, že už je profesionálna. Na recepcii necítil žiadne nepohodlie. Lekár vykonal vyšetrenie, plne mi poradil, dal odporúčania, predpísanú liečbu. Teraz robím všetko a dokonca už výsledky vidím. Myslím si, že recepcia sa konala na pomerne dobrej úrovni. Mám správne množstvo času. Dostal som odpovede na všetky svoje otázky. Doktor je dôveryhodný. Dohodli sme sa s ňou, keď dokončím všetky stretnutia, dostavím sa k nej znova.

Lekár s veľkým písmenom. Skvelý špecialista. Radím všetkým svojim priateľom a známym. Veľmi kompetentne pristupuje k problémom as ohľadom na každého pacienta.

Chcem písať o lekárskej dermatológovi Gonchakovej Irine Valerevna. Svoj problém som riešil niekoľkokrát. Prvý dojem lekára bol pozitívny. Lekárovi trvalo dlho prísť na to, a premýšľal, čo je môj problém. Ďalej som zrejme nechápal, čo to je a ako sa s tým vysporiadať. Utrácané peniaze, ale môj problém zostal. Lekár je sklamaný. Tento lekár nikdy neodporučím svojim priateľom!

Irina Valerevna pomohla zbaviť sa akné. Koža bola v hroznom stave, ktorý som práve skúšal, efekt nebol nejako príliš viditeľný. Keď som prišiel k doktorovi, vypočula si moje nárek, preskúmala kožu a ponúkla komplexné ošetrenie. Páčilo sa mi, že som sa nesnažil iba bojovať proti symptómom, konal som hlboko, bolo to v jadre problému. Vďaka za to sa ukázalo, že jediný spôsob, ako liečiť pokožku. Teraz je stav oveľa lepší, moja tvár je čistejšia, nie sú žiadne jazvy a nakoniec som začal vyzerať normálne. poďakovať!

Osipov vykonal ultrazvukové vyšetrenie v máji 2019. Reagoval veľmi opatrne, postup pokojne a dôkladne vykonal. Ponáhľal sa, pozorne si vypočul akékoľvek otázky a dal profesionálne odpovede a vysvetlenia v jazyku, ktorý bol pre pacienta zrozumiteľný. Potom som nevedel, že je to lekár nielen ultrazvukom, ale aj urológom. Teraz mi bolo jasné, prečo jeho odpovede úplne odrážajú obraz choroby. Z materiálnych dôvodov som nemohol pokračovať v liečbe v tejto nemocnici, ale lekár mi dal istotu, že môj prípad bude vyliečený..

Na ultrazvuku bol vo februári 2019 s Dr. Osipov S.A., veľmi citlivým, pohotovým, kompetentným, veľmi príjemným a pozorným lekárom..

Khmelevskaya Vasilina Fatikhovna je veľmi kompetentná lekárka (považovaná za reprodukčnú medicínu). Na prvej recepcii som sa podrobne opýtal na všetko a skontroloval všetky dostupné testy, ktoré sme predtým odoslali. Ak bolo potrebné niečo pridať, potom boli vymenované iba potrebné testy, nič viac a všetko bolo opodstatnené. Je veľmi pozorná pri všetkých postupoch a povie, čo robí a čo sa tam deje, na všetky otázky odpovedá podrobne a pokojne, bez zbytočných emócií. Má osobitný prístup k pacientom a máte pocit, že všetko bude fungovať. Vďaka jej úsiliu a správne predpísanej liečbe sa nám podarilo vidieť dva vzácne pruhy. Ďakujem ti veľmi pekne!

Po prvom stretnutí veľmi dobré dojmy. Neexistoval žiaden pocit, že príjem bol iba kvôli kliešťom. Vasilina Fatikhovna na to bola príliš opatrná a vážna, položila veľa objasňujúcich otázok a prejavila záujem. Musel som veľa hovoriť s gynekológmi, mám s tým skúsenosti, a tak som chcel povedať, že Khmelevskaja bola príjemne prekvapená správaním a duchom pomoci. Plánujem ju mať aj naďalej.

Khmelevskaja je úžasný lekár, nanešťastie neexistuje spôsob, ako pokračovať v liečbe, ale vo všeobecnosti sme boli blízko úspechu. Vasilina Fatikhovna z tých, ktorí sa pustia do práce a berú ju vážne, viedla ma veľmi dobre, vysvetlila každý detail, odpovedala na všetky moje hlúpe otázky a vždy s láskavosťou a pochopením zaobchádzala. Dúfam, že sa čoskoro budem môcť dostať k svojim pacientom, naozaj chceme dieťa, Khmelevskaya je v súčasnosti najlepším lekárom, ktorého poznám.

Chceme sa poďakovať Maria Anatolyevne za jej profesionalitu a pozornosť. Vďaka jej úsiliu a práci jej tímu lekárov sme sa stali rodičmi! Albina Salavatovna, Tatyana Vitalievna - ďakujem! Prísne dodržiavanie plánu, metodiky, entuziazmu, neuhasiteľného humoru a podpory všetkých zamestnancov oddelenia nám pomohlo ísť celú cestu. Ďakujem ti!

Nakoniec prišli napísať recenziu o vynikajúcom odborníkovi a úžasnom človeku. Vďaka Márii Anatolyevnej sme sa stali rodičmi po 6 rokoch skúšania. Boli tam dva neúspešné IVF, avšak prvý pokus s Máriou Anatolyevnou sa stal úspešným a náš poklad už bol 2 mesiace starý. Celý proces sa ukázal byť ľahký, nebol ani jeden nepríjemný ani nepríjemný okamih, všetko bolo dokonalé: od nahrávania a techniky po prepichnutie a opätovné nasadenie. Ďakujem Maria Anatolyevna a všetkým zamestnancom kliniky. Sme radi, že sme tam prišli a ona bola naša lekárka! Kiež Boh vám a vašej rodine poskytne zdravie a šťastie!

Zverejnené recenzie o nemocnici RAS (TsKB RAS) uvedené na tejto webovej stránke sú prevzaté z otvorených zdrojov a sú hodnotiteľmi osobnej hodnoty autorov, ktorí ich napísali. Správa stránok nezodpovedá za ich obsah a nezdieľa názor autorov.

Zákazníci nemocníc RAS (Central Clinical Hospital RAS) hodnotia vysoko. Väčšina z nich bola veľmi spokojná s výsledkami liečby na klinike. Odporúča sa však zamerať sa na objem kontrol - čím viac, tým presnejšie hodnotenie.

Na aktuálnej stránke si môžete prečítať všetky komentáre a recenzie bývalých pacientov o nemocnici RAS (Ústredná klinická nemocnica RAS). Všetky dostupné recenzie prijímajú naše stránky z otvorených zdrojov na internete. Upozorňujeme, že musíte pochopiť, že recenzie pacientov možno považovať za veľmi subjektívne a nemusíte im veriť s úplnou autoritou. Čím väčší je počet hodnotení o inštitúcii, tým je záverečné hodnotenie čestnejšie. Pri čítaní recenzií sa snažte porozumieť tomu, kde sú pravdivé informácie a kde pacient pobúrený niečím alebo nie ďaleko od toho, čo napísal čistý oponent, ako aj zreteľne falošným hodnotením napísaným zdravotníckym zariadením nezávisle. Všimnite si nuansy, v ktorých komentátori venujú pozornosť nasledujúcim aspektom práce lekárskej kliniky, ako napríklad: výsledok liečby, dodržiavanie termínov, pohotovosť lekárov a zdravotníckych pracovníkov, personálne zabezpečenie, všeobecná situácia na klinike.

Navyše, mimoriadne dôležitým faktorom je citlivosť zamestnancov na mladých pacientov. Je to mimoriadne dôležité vzhľadom na skutočnosť, že v niektorých dňoch sa niektoré kliniky, obzvlášť často, stávajú rodinnými medmi. inštitúcie a liečiť celú rodinu. Správne správanie lekára je mimoriadne dôležité pre následný zdravotný stav vášho dieťaťa - je veľmi dôležité ho nevystrašiť a urobiť z neho zdravý dojem lekárov. Pretože každý vie, že počiatočný dojem z liečby lekára má veľký vplyv na obavy detí z lekárov.

Žiadame vás, aby ste zanechali komentár po liečbe na vybranej lekárskej klinike. Napíšte, čo sa vám páčilo a čo nie. Nezabudnite si všimnúť všetky nuansy.

Zároveň by sme nemali zabúdať, že najmä najlepšie recenzie sú rady priateľov. Po určení lekárskej kliniky podľa odporúčaní o tom informujte svojich priateľov. Zistite, či podstúpili liečbu na tejto klinike, čo si myslia o lekároch, či je klinika dostatočne vybavená alebo či je starodávny med extrémne. zariadení. Aký je ich celkový dojem z výsledku liečby. Čo môžu konečne povedať o tejto lekárskej klinike a o akom lekárovi by vám s istotou poradili.

Centrálna klinická nemocnica Ruskej akadémie vied

Centrálna klinická nemocnica Ruskej akadémie vied, Moskva: Recenzie pacientov: 9, žiadne recenzie lekárov, priemerné hodnotenie používateľov: 4.9, ceny služieb nie sú uvedené. Oficiálny názov je FSBI Central Clinical Hospital RAS, supervízor Nikitin Aleksey Eduardovich, rok založenia 1994, oficiálna webová stránka je k dispozícii. Licencia FS-77-01-007255.

Najmenej 20 slov, napíšte ďalších 20

  • kronika
  • Recenzie 9

Kasumi Dzhivanovich je úžasný človek a úžasný lekár! Nemôžem nájsť slová. aby som vyjadril svoju vďaku.
Dostal som sa k nemu s oddelením sietnice v dôsledku zranenia v jeho pravom oku
Ďakujem za operáciu a pozornosť na mňa.
Prajem vám veľa šťastia a úspechov vo vašej usilovnej práci

Chcem vyjadriť svoju hlbokú vďaku chirurgovi Lityaykinovi Alexanderovi Jurijevičovi, ktorý to znemožnil - podstúpil operáciu koronárneho stentu a zachránil ma pred dlhodobou dýchavičnosťou. Má láskavé a mäkké ruky. Úspech a prosperita pre vás a celé oddelenie röntgenovej chirurgie. S pozdravom Gimaeva Zukhra Akhmetgareevna

Jeden z najlepších lekárov, s ktorým som sa pri fyzickej prehliadke stretol! Pozorný a pedantský, pohotový a láskavý špecialista vo svojom profile. Ďakujem ti veľmi pekne!

V nemocnici prešla kolóniou a gastroskopiou v jednej fľaši. Procedúru vykonal endoskopista Berezhnaya O. I. Tento postup som už tretíkrát. Predchádzajúce časy na klinike K31 +. Nikdy nebol negatívny dojem, nebolesť. Keď som prišiel, nič neuškodilo. Po zákroku bolesť silná, očividne iba hrubá urobili a poškodili sliznicu, pretože okrem bolesti tu boli aj krvavé výboje. Majú prúd, s najväčšou pravdepodobnosťou preto taký nedbanlivý postoj počas konania.

Diagnostické a liečebné stredisko RAS - hodnotenie pacientov

Chcem poďakovať celému personálu ortopedického oddelenia Ústrednej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied. Profesionalita, rozsiahle skúsenosti chirurgov, starostlivosť a pozorný prístup k pacientovi zo strany personálu aj lekárov. Pokiaľ ide o cenu a kvalitu, vzhľadom na vysokú úroveň odbornej prípravy lekárov a chirurgov je to lepšie v Moskve osobne a moji priatelia to nenašli! Svetlé, vždy čisté a upratané izby.
Ďakujem vám veľmi pekne za to, že stále existujú profesionálne kliniky, na ktorých pracujú skutoční lekári od Boha a taký pozorný a priateľský personál.!

P.S.: Bola liečená na komerčnom základe, s priateľom bola liečená dvakrát v oddelení ortopedického poistenia, pozitívne emócie a recenzie od neho sú ešte lepšie!

Nazýva sa to štátna inštitúcia, ale to je všetko. Žiadna spoľahlivosť, istota, že na tomto mieste zostanete, a nie „zavolaní“

Nedávno som bol (v mesiacoch hľadania práce) hlboko sklamaný v ŠTÁTNYCH INŠTITÚCIÁCH! Myslel som si, že inštitúcie súvisiace najmä s RAS sú jedným z najlepších miest na prácu. Miesto, kde môžete získať skúsenosti, že je to spoľahlivé a pokojné miesto. Ale nie. Ak sa zrúti, zrúti sa úplne ! ! !

Takže v júni (približne 20. deň) reagujem na neobsadený archívista, administrátor v registri kliniky FSBI Health Center č. 1 RAS. Moskva, Chistye Prudy, Turgenevskaja.
Doslova 24. a 25. júla dostanem od stránky SuperJob oznámenie, že sa voľné miesto presunulo do archívu. Dobre. Je v poriadku počkať mesiac na odpoveď, áno. Priamo v repertoári našich kliník.
Dnes, 26. júla 2018, už prichádza odpoveď na SuperJob a na moje telefónne číslo (aké právo odo mňa na tejto stránke majú pre PR k mobilu.) Rýchlo ich zavolajte späť.
Áno, bežím a padám pre tento podvod.
100% tam malo niekoho na súde (mesiac, ako ho radi používajú bez nákupného centra) a niekoho vyhodili. Nebudem prekvapený, ak ani nezaplatíte.
Všeobecne platí, že posudzujte sami, ale moje hodnotenie je iba mínus nich.
Ó áno. Tu je manažér, ktorý sa tak skoro rozhodol reagovať.
Litvinova Svetlana Nikolaevna,
+Pridať 7 495 137-74-03. 1007

Ckb spustil recenzie

4,3 z 5

Klinické výhody:
vynikajúci lekári

Nevýhody kliniky:
žiadne chladiče

2,0 z 5

Nevýhody kliniky:
Ošklivý postoj zdravotníckeho personálu.

4,0 z 5

Klinické výhody:
Profesionalita lekárov. Nemocnica je čistá a uprataná. Pozorný zdravotnícky personál.

2,0 z 5

Klinické výhody:
Korolev (urológ) je absolútne úžasný špecialista, jeho ruky sú iba zlaté! Chytanie, nie schmatnutie, ktoré nie je pre našu dobu typické, neprináša stent cez nádor. Na svete nie sú žiadni lekári ako on..

Nevýhody kliniky:
Jedlo je nechutné. Ošetrovateľský personál nerešpektuje pacientov. Spodná bielizeň sa nemení. Predám kačice! Kde je vedenie nemocnice? Strata zlatého fondu: skvelí lekári! Je potrebné nielen opravovať haly, ale aj vyhodiť bavlnené matrace.

1,0 z 5

Klinické výhody:
lacný.

Nevýhody kliniky:
Zlé zubné lekárstvo. Používajte materiály nízkej kvality.

4,0 z 5

Klinické výhody:
Úžasní lekári. Starostlivosť o zdravotnícky personál. Vyčistite ochranné kryty.

Recenzie - Hospital RAS (Central Clinical Hospital)

Oficiálny názov: Federálna štátna rozpočtová inštitúcia zdravotníctva Ústredná klinická nemocnica Ruskej akadémie vied (TsKB RAS).

Úprimne ďakujem vedúcemu oddelenia vertebrologicko-ortopédie Ústrednej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied, ortopedickému traumatickému chirurgovi, neurochirurgovi Nurmukhametovovi Renatovi Madehatovičovi. Lekárovi ortopedického traumatológa (vertebroológa) traumatologického a ortopedického oddelenia Ústrednej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied a LDC Ústrednej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied, MD, profesora Katedry traumatológie a ortopédie univerzity RUDN, Abakirov Medetbek Dzhab. Ďakujem vám za pracovitú prácu, za najvyššiu profesionalitu, láskavosť, citlivý a pozorný prístup. Ďakujem za podporu a pozitívny prístup. Vyjadrujem vďaku lekárovi, anesteziologicko-resuscitátorovi I. Kondratovovi, L. N., lekárovi N. Tkachenkovi, zvlášť vďaka vynikajúcemu a priateľskému zdravotníckemu personálu vertebrologického oddelenia, a to: vyššej zdravotnej sestre N. Illarionovej, zdravotným sestrám V. Bogomolovovi, L. Zinovieva. B., Pannova L.S., Potapova O.A., Trofimova I. Yu, najmenším zdravotníckym pracovníkom: Abramova V., Raldugina M., Vershinina O., Erofeeva L., Poľnohospodárstvo. Baryshnikova L.V. pre toleranciu, citlivosť, teplo, čistotu a útulnosť, pre pohodlný pobyt počas liečby, pre pozornú starostlivosť a citlivosť voči pacientom. Z celého srdca vám želám veľa zdravia, úspech vo vašej potrebnej a požadovanej práci. S pozdravom Elena Rozhentseva.

10/13/18
Ja, Obukhova Tamara Prokopyevna, ďakujem za jeho srdečné srdce a zlaté ruky vďačnosti vedúcemu chirurgického oddelenia Ústrednej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied Asimovovi Rustamovi Khasanovičovi. Je to lekár z Boha, ktorý si povolaním vybral povolanie a predlžuje život ľudí, keď ostatní odmietajú ťažké prípady. 14 rokov mučenia s pupočnou kýlou, obväzmi, bolesťou. Lekári odmietli vykonať operáciu z dôvodu veku 78 rokov, problémov s nadváhou, problémov so srdcom a žilami a mučenie pokračovalo. Môj drahý lekár splnil môj drahý sen, prinútil ma vykonať operáciu, ktorá mi umožní žiť celý život bez obvazu. Starostlivá nemocnica, slušný personál ma obkolesoval starostlivo a pozorne. Ďakujem všetkým zdravotníckemu personálu nemocnice..

08/19/18
Pred 5 mesiacmi som si ťažko spadol na chrbát. Po röntgenovom vyšetrení traumatológ ústne povedal, že mám modrinu, že by to bolelo dlho, musel som byť rozmazaný troxevasínom. Po 1,5 mesiaci bolesti som šiel k chirurgovi na klinike a znova som počul, že modrina bolí dlho. Po 5 mesiacoch som sa rozhodol, že by som mal mať MR, zistil som, že za všetky tieto mesiace som mal zlomeninu stavca. Moja prvá skúsenosť s konzultáciou s lekárom z inej kliniky bola taká neúspešná, že som plakal celý deň. Vystrašili ma a vydierali peniaze. Možno je veľkým odborníkom, ale svedomie a súcit s pacientom sú dávno zabudnuté koncepty. Včera som navštívil Dr. Renata. Ako som mu vďačný! Správne, v podstate odpovedali na všetky otázky, upokojovali, podporovali a dúfali, že pokiaľ sú títo lekári, nie je všetko stratené. Ďakujem veľmi pekne, doktor! Skúsenosti a regalia nie sú v medicíne najdôležitejšie, lekár by mal mať dušu. A máte to veľké.

8.1.18
Chcem vyjadriť svoju vďačnosť onkologickému mamológovi A. Levanovovi. za profesionalitu a humanitu vo vzťahu k pacientom, ako aj k lekárovi ultrazvukovej diagnostiky Romanovskaya T.I. Ste vynikajúci špecialista..

07.10.18
Od 4. júna do 9. júna bol na chirurgickom oddelení v Centrálnej klinickej nemocnici Ruskej akadémie vied. Mal som operáciu na slabinovej prietrži skvelého chirurga, vedúceho oddelenia, Asimova Rustama Khasanoviča. Nie je to len vynikajúci chirurg, ale aj dobrý organizátor svojho oddelenia. Celý personál chirurgického oddelenia je vynikajúci odborník, ktorý dobre pozná svoju prácu. Veľmi zdvorilý a reaguje na požiadavky pacientov. Chcem poďakovať svojmu chirurgovi Azimovovi Rustamovi a ošetrujúcemu lekárovi Kirillovi Alexandrovičovi. Staršia sestra je šatňa - rozprávková duša, anestéziológ a spravidla každý, kto pracuje na chirurgickom oddelení, jedna dobrá, veľká rodina. Ďakujem ti!

06/29/18
Úžasná lekárka pracuje na klinike vo Fotieva, špecialista - Ivashkina Natalya Igorevna. Je to úžasný odborník a úžasný, pohotový a pozorný lekár! Toľko duše, starostlivosť o chorých, koľko Natalya Igorevna venuje každému pacientovi, je vzácnosť. Bezvýhradne jej dôverujem, všetky jej diagnózy a rady. Natalya Igorevna šetrí, lieči, pomáha v psychologicky ťažkých situáciách. Vzácny, neoceniteľný lekár a muž! Je požehnaním, že som mal príležitosť byť pod takýmto lekárom mnoho rokov! Ďakujem vám a hlboký úklony, drahá Natalya Igorevna!

5.3.18
Vyjadrujem svoju hlbokú vďačnosť Shomakhovovi Muratovi Achmetovičovi, vedúcemu neurologického centra s rehabilitačnou liečbou, za prejavy vysokej profesionality pri vykonávaní rehabilitačnej liečby, za citlivý, trpezlivý a pozorný postoj, za vynikajúcu znalosť jeho práce. Od 9. do 20. apríla 2018 som bol liečený v nemocnici. Chcem tiež vyjadriť vďaku personálu centra (metodik-inštruktor LFK Mikhailova Olympiada Petrovna a majster lekárskej masáže Kiselev Vasily Borisovich) za vynikajúce znalosti o svojej práci, za ich priateľský a citlivý prístup, za ich zručnosti počúvajte a vysvetľujte. Poďakovať! Ďakujem R. M. Boyko. 5.3.2018.

12/30/2018
V novembri mala moja matka operáciu na odstránenie žlčníka. Boli sme veľmi znepokojení, pretože mama už má 81 rokov. Ale všetko šlo dobre, bez komplikácií. Ďakujem Dr. Glushkovovi Pavlovi Sergejevičovi!

19. 12. 2016 operoval pešo (Mortonov neuróm) s Andreim Ivanovičom Sokolovom. Veľmi ľahká ruka, šev je tenký, čistý, nekrváca. Počas operácie ani neskôr nebola žiadna bolesť. Ako geniálny špecialista vo svojom odbore starostlivo chápe všetko, s istotou a nádherne robí svoju prácu a trpezlivo vysvetľuje: čo, prečo a prečo. Odporúčania boli poskytnuté aj na pooperačné obdobie. Ďakujem Andrei Ivanovič Sokolov za vašu pozornosť a profesionalitu!

12/25/2018
Rezunenko I.A. - Nádherný, kvalifikovaný lekár. Professional. Zdvihnutý a ohľaduplný. Po zranení pôsobil na kolene. Zotavenie bolo rýchle. Uplynulo niekoľko rokov. Spomínam si s vďačnosťou.

12/21/2018
10. decembra som sám objavil vzdelanie v hrudi, ďalší deň som urobil ultrazvuk. Po ultrazvuku mi povedali, že toto je najpravdepodobnejší fibroadenóm, najprv zaznie punkcia a potom operácia, konkrétne sektorová resekcia prsnej žľazy. Po prečítaní doma o tejto operácii som bol veľmi rozrušený, naozaj som nechcel byť rezaný a zanechal som 3-4 cm jazvu, aj keď na dvorci bradavky. V dôsledku toho som prehľadával celý internet a hľadal alternatívy. A našiel som informácie o vákuovej resekcii prsníka. Ukázalo sa, že PSA vykonáva veľmi málo odborníkov, ako aj informácie a spätnú väzbu o operácii (ak sa to dá vôbec nazvať operáciou). Anatoly Levanov bol jedným z takýchto odborníkov! Už 15. decembra som sa s ním stretol, spočiatku som mal pochybnosti o tom, či sa má operácia uskutočniť pred Novým rokom, ale nakoniec som sa rozhodol a už 17. decembra som bol vylúčený zo vzdelávania pomocou vákua. Naozaj sa mi páčilo, že sa mi pred operáciou podarilo urobiť všetky testy, ako aj röntgen a EKG. Je to veľmi pohodlné! V sobotu som nemusel bežať a hľadať všetko, čo mám robiť. To, že som spokojný, nie je nič povedať! Ďakujem veľmi pekne, Anatoly Vasilievich. Ak sa chcete dozvedieť viac o tejto metóde, o jej implementácii na Ústrednom úrade dizajnu Ruskej akadémie vied. Vďaka vám dievčatá nedrihnú prsia, ale formáciu odstránia menej traumatickým spôsobom. Je škoda, že táto metóda je nepopulárna a veľké množstvo žien chodí na sektorovú resekciu, dokonca o vakuu nevie. Dúfam, že čoskoro sa všetko zmení! O samotnej operácii: do 8 som prišiel do nemocnice, mal som ultrazvukové vyšetrenie, v 9 som bol vydaný v dennej nemocnici, absolvoval som všetky testy. O 11.30 bola operácia vykonaná, podľa pocitov to trvalo 15-20 minút. O 14.30 - 15.00 som odišiel z domu. Chodil som v elastickej bandáži 2 dni, bol to pre mňa jediný nepríjemný okamih, ale čo treba urobiť. Na mieste vpichu bola malá bodka, počas operácie som vôbec nič necítil. A jeden z dôležitých bodov pre mňa, ako majiteľa malého prsníka - veľkosť prsníka sa nemení, ale so sektorom to môže byť dokonca. Od operácie už uplynuli 4 dni. Všetko je v poriadku, nikde neuškodí. Dostal som skvelú recenziu, ale naozaj som chcel povedať všetko do detailov, aby sa dievčatá, ktoré hľadali informácie, ako som ich hľadal, nenechali rezať, ale uprednostnili by PSA. Ďakujeme lekárovi a pracovníkom celulózky a papierne RAS!

12/21/2018
Páčila sa mi profesionalita lekára. Najprv som sa obrátil na Rodionov Andrey Valerievich. Vybral som si lekára na základe hodnotenia na mieste, a tiež upozorniť na skutočnosť, že klinika má výhodnú geografickú polohu. Prijímanie sa začalo v stanovenom čase. Andrei Valerievich sa zaujímal o môj problém. Milá komunikácia. Jeho priateľská nálada sa prejavovala od samého začiatku konzultácie. Mali sme röntgen. Lekár sa pozrel na obrázky a vykonal vizuálne vyšetrenie. Nevyžadovali sa žiadne analýzy. Andrei Valerievich povedal, čo sa stane, ak bude liečba pokračovať a čo sa stane, ak nebude pokračovať. Vysvetlila, čo to ovplyvní. Poskytol podrobné podrobné odporúčania. Všetko je prístupné a zrozumiteľné. Zistil som všetko, čo ma zaujímalo. Bolo mi príjemné byť na stretnutí s doktorom. Ako špecialistu odporučím Andrei Valerievich.

12/20/2018
Minkova G.N. - Páčila sa mi pozornosť lekára, zdvorilosť a priateľskosť. Navštívil som ju prvýkrát a ona mi veľmi podrobne poradila. Vďaka nej som zistil všetko, čo som chcel. Nie som zdravotnícky pracovník, preto nemôžem posudzovať jej profesionálne kvality. Ale ako lekárka určite vyvoláva dôveru. V prípade potreby ju budem naďalej kontaktovať. Bol som s ňou spokojný.

12.11.2018
Najprv som sa obrátil na tohto lekára. Spočiatku som išiel na kliniku sám, nevybral som si lekára. Povedal Márii Petrovna o jeho chorobe, o jeho príznakoch a potrebách. Položila mi potrebné otázky. Ukázal som jej predchádzajúce testy. Pozorne ma počúvala a povedala, že sú staré a nové sa musia vrátiť. Vysvetlila, ktoré z nich. Palpoval brucho. Správala sa ku mne dobre. Nemám na ňu absolútne žiadne sťažnosti. Mal som rôzne stretnutia s rôznymi lekármi. V tomto prípade sa mi všetko páčilo. Všetko mi vyhovovalo. Keď prišiel, zaklopal do svojej kancelárie. Doktor povedal: „Poďte!“ A začal prijímať. Všetko bolo jasné, trochu som nečakal. Dúfam, že navštívim Máriu Petrovna viac ako raz. Ošetrujúci lekár: Prushkovskaya M. P.

12.10.2018
Išiel som k lekárovi na úvodnú konzultáciu. Našiel ju pomocou recenzií na internete. Odpovedal na všetky moje otázky. Všetko bolo vysvetlené dostatočne podrobne a jasne. Páčilo sa mi všetko. Vyacheslav Vladimirovich mi predpísal väčšinou tabletky. Tiež odporučil stravu a ako viesť svoj životný štýl. O 2 týždne budem mať naplánované stretnutie. Postoj ku mne bol dobrý. Cítil som sa pohodlne. Lekár má k dispozícii komunikáciu. Všetko mi vyhovovalo. Ošetrujúci lekár: Kiselev V.V.

12.07.2018
Najprv som sa obrátil na Murata Achmedoviča. Na hodnotenie som si vybral lekára. Konzultácia sa začala v stanovenom čase. Samotný príjem išiel dobre, ale lekár nedokázal presne diagnostikovať. Nasmeroval ma na liečbu, na platené služby. Samozrejme, naraz nemôžete povedať diagnózu. Lekár mi odporučil navštíviť ich oddelenie, terapeuta a získať MR. Zdvorilo so mnou hovoril. Pozrel som sa na všetky dokumenty. Predpísali ste dva lieky, ktoré musíte piť. Zdalo sa, že došlo k uloženiu služieb. Úprimne povedané, už by som nešiel. Ošetrujúci lekár: Shomakhov M. A.

12.06.2018
Kotenko R. M. - Dobrý, pozorný lekár. Vysvetľuje všetko jasne a zrozumiteľným jazykom. O skúsenostiach a kompetenciách Romana Michajloviča nevznikli žiadne pochybnosti. Na moju otázku dostali okamžite pozitívny výsledok. Mám len pozitívne dojmy.

10.10.2019
Ďakujem Renatovi Madehatovičovi Nurmukhametovovi, vedúcemu oddelenia vertebiológie Ústrednej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied, za úspešnú operáciu bedrovej časti chrbtice 2 hernie 4-5. Bolesť v dolnej časti chrbta bola mučená, sedací nerv bol stlačený, plazil sa na kolenách, nemohol vstať, tlak sa začal zmenšovať na 200 stupňov, všetko sa zdalo beznádejné. Chirurg Renat Madehatovich na mňa veľmi rýchlo a pozorne reagoval, operáciu správne diagnostikoval. Nasledujúci deň ma postavil na nohy bolesť zmizla išla na zotavovacie obdobie Renat Madehatovič, profesionál vo svojom odbore, skutočný špecialista vo svojom odbore by mal viac takýchto lekárov. Vyjadrujem svoju hlbokú vďaku za operáciu a zotavenie bolo úspešné, neboli žiadne komplikácie. Môžem chodiť bolesť necíti. Všeobecne platí, že sestry s opatrnými injekciami a obväzmi vytvárajú dobré oddelenie, dobrú výživu, dobrú. Yuri.

ZRIADENIE RUSKEJ AKADÉMIE VEDECKÝCH CENTRÁLNYCH KLINICKÝCH NEMOVITOSTÍ CKB RAS: prehľady o organizácii (región Moskva a Moskva)

Niekoľko slov o súčasnom hlavnom lekárovi (po škandalóznom Shaplyganovi) Nikitinovi Alexejovi Eduardovičovi. Keď Leonid Shaplygin prišiel do Ústrednej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied, Nikitin zastával funkciu vedúceho lekárskeho oddelenia, po odstránení Shaplygina bol Nikitin povýšený. Po jednom umiestnili na manažérske miesto iného prijímateľa úplatkov, ak to niekto nepozná, informácie o Nikitinovi: hlavný lekár a jeho podriadený dostal úplatok vo výške 120 000 EUR, je to škandál, ktorého súčasťou sú Belevitin a Nikitin, ich úkryt pred políciou, výlety z Petrohradu do Moskva (kde sa nakoniec chytili). Výňatok: Podľa vyšetrovateľov dostali v rokoch 2009 - 2010 úplatky v rámci organizovanej skupiny (články „a“ ​​a „g“ časť 4 článku 290 Trestného zákona) a vzhľadom na to, že zastávajú vedúce pozície v vojenské oddelenie, môže mať vplyv na ich podriadených svedkov a zničiť dôkazy v prípade. Áno, bol to rok 2010, ale Nikitin sa vynoril, alebo on znova sedel na výkonnom kresle, kto ukradol raz, ho kradne ďalej. Neodporúčam sa liečiť v nemocnici, kde vedúci lekár kradne peniaze z rozpočtu a kde zlodej a úplatok v čele nemocnice predtým.

Ckb spustil recenzie

niektoré nezmysly: 009: Prečo by niekto potreboval konkrétne odstrániť ženské orgány a podstúpiť potrat? a príliš veľa zápasov pre jednu vetvu. Pravdepodobnejšie pracujú v pôrodnici na mongolách Vavilov. 2 Moji priatelia ich iba trpeli. Je to však kvôli tomu, že tam pracujú krutí lekári. Neváhajú vystrašiť tehotné ženy všetkými strašnými príbehmi a nepresne vykonať testy, pretože jedna z nich začala krvácať.

Potom získajte peniaze na drahé operácie, plus analýzy pred operáciami a všetky druhy konzultácií. Mimochodom, zabudol som napísať, že peniaze na testy a vymenovanie lekára idú priamo do vrecka lekára, a nie prostredníctvom pokladnice. Súhlasíte s tým, že to vyzerá podozrivo. Aj toto bol jeden z faktorov, prečo môj bratranec znova skontroloval niekde inde..

podľa môjho názoru hovoríme o triviálnych chybách, keby som tieto dva príbehy čítal bez emocionálneho vyfarbenia, ani by som si nemyslel, že robia niečo úmyselné. A pred takou vážnou operáciou sa spravidla opakovane opakujú testy a táto operácia sa vykonáva na povinnom zdravotnom poistení zadarmo vo veľmi vysokej kvalite.
Sám som čelil neprimeraným menovaniam platených lekárov (čo je dvojnásobne poburujúce), ale to nie je dôvod na to, aby sme bez rozdielu obťažovali kliniku (som nespokojný s dvoma lekármi z Ott, navyše mám dôkazy o neprimeraných stretnutiach, ale nikdy nenapíšem, že nechceš ísť na Ott by sa nikdy nestaral o dievčatá, s ktorými sa tu úspešne lieči), ak máte dôveru, celé meno v štúdiu, aby nechodili ku konkrétnemu špecialistovi bez očí (hovorím o druhom prípade)

Nemám priame dôkazy, takže tu nebudem písať svoje priezvisko.

Amanta, a ste tam platení alebo sledovaní zadarmo?

Za poplatok. A platím peniaze prostredníctvom pokladníka. Navyše vám poviem, aby som sa za poplatok dostal k svojmu lekárovi, prihlasujem sa na 3 týždne a niekedy sa tam nemôžem dostať. Myslíš si, že práve chovala taký počet ľudí? Alebo sa ľudia stále riadia odporúčaniami ;;) V porovnaní napríklad so Škandináviou, v ktorej som bol tiež pozorovaný, sú ceny práve lacné, kde vymenovanie gynekológa stojí za astronomické hodnoty a analýzy sú všeobecne neuveriteľné :))

Za poplatok. A platím peniaze prostredníctvom pokladníka. Navyše vám poviem, aby som sa za poplatok dostal k svojmu lekárovi, prihlasujem sa na 3 týždne a niekedy sa tam nemôžem dostať. Myslíš si, že práve chovala taký počet ľudí? Alebo sa ľudia stále riadia odporúčaniami ;;) V porovnaní napríklad so Škandináviou, v ktorej som bol tiež pozorovaný, sú ceny práve lacné, kde vymenovanie gynekológa stojí za astronomické hodnoty a analýzy sú všeobecne neuveriteľné :))

Napriek tomu sa mi zdá, ako sa dostanete.
Koniec koncov, existujú ľudia, od ktorých som počul, že DAV je jednoducho hrozný. A my všetci, v mariinskej téme, odtiahnutej od nej! A napriek tomu, že som mal lietajúci IVF, stále som ho abazhayu)))))
Nie je potrebné ísť ďaleko. Prichádzam sem trénovať a dve tetičky diskutujú o DAV. a hovoria, že je úplne nekompetentná. Začal som počúvať, čo hovoria. Ukazuje sa však, že teta si len chcela zvoliť pohlavie dieťaťa pomocou IVF a ona si ho ľahko môže vyzdvihnúť. A DAV sa ju snažil odradiť a povedal, že v jej veku to pre telo bolo veľmi ťažké bremeno. A potom sa nazýva nespôsobilá. Povedala to najlepšie pre ženu, pre jej zdravie!
Takže to!
Všetko je subjektívne. 001:

Napriek tomu sa mi zdá, ako sa dostanete.
Koniec koncov, existujú ľudia, od ktorých som počul, že DAV je jednoducho hrozný. A my všetci, v mariinskej téme, odtiahnutej od nej! A napriek tomu, že som mal lietajúci IVF, stále som ho abazhayu)))))
Nie je potrebné ísť ďaleko. Prichádzam sem trénovať a dve tetičky diskutujú o DAV. a hovoria, že je úplne nekompetentná. Začal som počúvať, čo hovoria. Ukazuje sa však, že teta si len chcela zvoliť pohlavie dieťaťa pomocou IVF a ona si ho ľahko môže vyzdvihnúť. A DAV sa ju snažil odradiť a povedal, že v jej veku to pre telo bolo veľmi ťažké bremeno. A potom sa nazýva nespôsobilá. Povedala to najlepšie pre ženu, pre jej zdravie!
Takže to!
Všetko je subjektívne. 001:

Áno, súhlasím s tebou. Len protestujem proti česaniu pod jedným hrebeňom. Prečo hádzať také miesto na celú kliniku. Existuje veľa pozorovaných osôb. Mnoho ľudí pomáhalo rodiť deti. A celé mesto ide k chugunavskému mamológovi, koľko životov zachránil. A tu je klinika Ruskej akadémie vied strašná, hrozná. Všade je dosť slepých lekárov. Prečo všetci.

Raz som tiež išiel k doktorovi Siklitskej, len som si prečítal odporúčania mnohých. Skutočne sa mi doktor nepáčil. Povedal som jej o liečbe a diagnóze, ktorá mi bola poskytnutá na predchádzajúcej klinike, takže všetko vnímala s nepriateľstvom, zlomila sa na prvý pohľad a odpovedala mi veľmi hrubo.

Siklitskaja skutočne komplexný charakter, tiež som si vymenoval prvú schôdzku, aby som išiel na jej miesto, bolo to bolestivo tvrdé a zaobchádzala so mnou, ale je to super-pro
Nikdy som v živote nevidel jasnejšieho lekára

Tiež chodím na túto kliniku, vždy mi dávajú šeky, hoci ich nepotrebujem. možno rôzne zmeny.

+100000000000 a vždy mi dávajú šeky, o ktorých ani nehovorí vrecko, očividne všetko závisí od lekára

Išiel som do Zhigalovu. nie že všetko je zlé, ale je to zaneprázdnené sooooo, zakaždým, keď prvýkrát poviete všetko od začiatku.
Amanta, a vy aspoň raz dievčatá, ktoré sú pre reg. sedieť pri stole, vydať šek? Nikdy som (mal nápad dostať daňovú kompenzáciu za ošetrenie, ale bez kontrol, figy). A bola zvláštna situácia, keď boli peniaze (naivitou) vyplatené v 1. poschodí pokladni registra všetkého tohto medu. inštitúcie a už prišli na gynekológiu s kontrolou, takže lekár bol veľmi rozrušený a dokonca odmietol vykonať zákrok, písať príbehy o tých, ktorí boli na cestách. poruchy hardvéru. Ale vybavenie okamžite opravené, akonáhle peniaze zaplatené priamo.

Po prijatí na registračnú pult mi nedávajú šek, ale kúsok papiera so servisným kódom, z ktorého idem dole a platím do pokladne platených služieb, tam mi už dajú šek. Nikdy som do registra nezaplatil žiadne peniaze.
Vo všeobecnosti s vami hovoríme o jednej inštitúcii. 009:

Išiel som do Zhigalovu. nie že všetko je zlé, ale je to zaneprázdnené sooooo, zakaždým, keď prvýkrát poviete všetko od začiatku.
Amanta, a vy aspoň raz dievčatá, ktoré sú pre reg. sedieť pri stole, vydať šek? Nikdy som (mal nápad dostať daňovú kompenzáciu za ošetrenie, ale bez kontrol, figy). A bola zvláštna situácia, keď boli peniaze (naivitou) vyplatené v 1. poschodí pokladni registra všetkého tohto medu. inštitúcie a už prišli na gynekológiu s kontrolou, takže lekár bol veľmi rozrušený a dokonca odmietol vykonať zákrok, písať príbehy o tých, ktorí boli na cestách. poruchy hardvéru. Ale vybavenie okamžite opravené, akonáhle peniaze zaplatené priamo.

Po prijatí na registračnú pult mi nedávajú šek, ale kúsok papiera so servisným kódom, z ktorého idem dole a platím do pokladne platených služieb, tam mi už dajú šek. Nikdy som do registra nezaplatil žiadne peniaze.
Vo všeobecnosti s vami hovoríme o jednej inštitúcii. 009:

Mená lekárov sa napokon zhodujú:. Niečo, čomu úplne prestávam porozumieť ich systému:. Polovica pacientov je na kontrolách a druhá polovica je mimo kontroly. Moji príbuzní nedostali kontroly presne a neuzatvorili zmluvu: 015:.